Zij instromers

Ben je werkzaam in een ander beroepenveld en denk je over een baan in het onderwijs? Met de juiste vooropleiding en ervaring kun je als zij-instromer lesgeven in het onderwijs https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/werken-in-het-onderwijs/vraag-en-antwoord/hoe-word-ik-zijinstromer-in-het-onderwijs

Van belang is om te onderzoeken hoe succesvol een carrière-switch is voor je. Dit vereist afstemming. Daarom bestaat de mogelijkheid om binnen Proceon een traject op maat te volgen waarbij je informatie krijgt, gelegenheid om je breed te oriënteren en persoonlijke begeleiding. Na dit oriëntatietraject kan bij draagvlak aan beide kanten gezamenlijk een geschiktheidsonderzoek aangevraagd worden. Indien dit positief wordt afgerond, bieden we je daarna een betaalde werkplek aan op één van onze scholen, waarbij je direct zelfstandig voor de groep staat met een scholingstraject.

Op dit moment is er geen vacatureruimte voor zij instromers. In 2019 verwachten wij weer nieuwe trajecten te kunnen opstarten. 

Aanmelden kan bij de bovenschoolse opleidingscoördinator Lia Huisman l.huisman@proceon.nl. Kun je niet op deze datum? Mail ons!